Španělsko ruskou ruletu přežilo, ukázalo však nedostatky

Záběr z utkání (© marca.es)

Národní tým Španělska v dalším přípravném utkání remizoval v Petrohradě s výběrem Ruska v divoké přestřelce 3-3.

La Roja ruskou ruletu přežila, ale na rozdíl od předešlých mačů ukázala i své slabiny. Byl to jeden z těch zápasů, které nemá Lopeteguiho celek v oblibě. Španělsko ho nedokázalo dostat pod kontrolu, přestože si v prvním poločase vypracovalo dvoubrankové vedení.

Zasloužili se o něj góly Jordi Alby hlavičkou a Sergia Ramose z pokutového kopu. Jenže poločasovou přestávku orámovaly branky domácích, a to Smolova a Miranchuka. Stoper Realu Madrid sice vrátil Španělsku vedení další proměněnou penaltou, jenže Rusko i tentokrát vyrovnal, a to Smolovem.

Remíza je nejmenším zlem utkání, které bylo už šestnáctým v řadě, který La Roja neprohrála. Lopeteguiho může více než výsledek mrzet, jaké chyby dělala obrana jeho mužstva. Chyby, který by na mistrovství světa mohly být klíčové...

Sestavy:

Rusko: Lunev; Smolnikov (87. Ignatiev), Vasin, Dzhikiya, Kudryashov (75. Rausch), Zhirkov (82. Kombarov); Kuzyaev (62. Yerokhin), Glushakov, Dzagoev (62. Kokorin); Al. Miranchuk (67. An. Miranchuk) a Smolov. 

Španělsko: De Gea; Nacho, Piqué, Sergio Ramos (58. Vitolo), Jordi Alba (46. Alberto Moreno); Busquets (58. Silva), Thiago (60. Saúl), Iniesta (46. Illarramendi); Suso (46. Callejón), Marco Asensio a Rodrigo.

Branky: 41. a 70. Smolov, 51. Miranchuk - 9. Jordi Alba, 35. a 54. Sergio Ramos (obě z pen.).

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace