ŠpanělskýFotbal.cz rok poté. Co změnit a vylepšit?

Je tomu téměř rok od chvíle, kdy byl ŠpanělskýFotbal.cz znovu spuštěn. Co se vám na něm líbí a co byste naopak změnili nebo vylepšili?

Úvodem něco málo čísel. Za uplynulých 346 dnů vyšlo na našem portále 1 238 článků (3,5 za den) a 1 696 aktualit (4,9 za den). Uživatelé vyjádřili svůj názor 12 388 komentáři (35,8 za den) a 64 455 plky v Plkátku (186,3 za den). Nových uživatelů se zaregistrovalo 115.

ŠpanělskýFotbal.cz chceme i nadále vylepšovat a přizpůsobovat vkusu jeho návštěvníků, proto vám dáváme možnost k vyjádření. Zajímá nás váš názor nejen na to, co se vám na webu líbí, ale zejména návrhy na změny či vylepšní.

Ty se mohou týkat nejen obsahové části portálu ŠpanělskýFotbal.cz (tipy na nové články, seriály, zavedení sekce bulvár či například denní přehled španělského sportovního tisku atd., zkrátka co vás zajímá a co chcete na našem webu číst), ale také té funkční. V tomto ohledu můžete prezentovat své návrhy na zlepšení uživatelského prostředí po všech směrech, vzhledu atp. Uvítáme rovněž tipy k vylepšení/změně bodování naší manažerské hry Liga Fantástica.

Váš názor je pro nás důležitý. Děkujeme.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace