Svaz chce pokřtít Wandu zápasem Španělsko - Brazílie

Wanda Metropolitano (© marca.es)

Atlético Madrid odehraje první zápas na novém stadionu Wanda Metropolitano už za 11 dnů proti Málaze, Španělský fotbalový svaz by ale chtěl, aby moderní stánek co nejrychleji pokřtila také reprezentace. A to nejlépe soubojem s Brazílií.

Přípravy na otevření úchvatné stavby s kapacitou téměř 70 tisíc míst finišují. A ačkoliv zřejmě ne všechny komunikace vedoucí ke stadionu budou hotové včas, stanovený termín utkání proti Málaze není ohrožen. Během včerejšího dne byl na Wandě položen trávník a zbývají už jen dokončovací práce.

Proto zpozorněl i Španělský fotbalový svaz (RFEF), jenž se chystá nový stadion využívat pro reprezentační zápasy. A hned ten první má být něčím výjimečným. RFEF totiž zahájil jednání, aby se na Wandě v průběhu listopadu představila v přátelském střetnutí Brazílie.

Podle informací médií je jihoamerická země, jejíž dresy zdobí pět hvězdiček pro vítěze mistrovství světa, nápadu nakloněna. Španělsko se s Brazílií naposledy střetlo ve finále Konfederačního poháru v roce 2013, po jasné výhře se na dalším magickém místě, stadionu Maracaná, radovali domácí Kanárci.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace