Svaz nesouhlasí s La Ligou a nařídil dohrání zápasu Deportivo - Fuenlabrada

Hráči Deportiva nastupují do autobusu po odložení zápasu proti Fuenlabradě (© marca.es)

La Liga sice v oficiálním prohlášení oznámila, že se utkání mezi Deportivem a Fuenlabradou ruší, jenže Španělský fotbalový svaz využil svého práva a nařídil, aby se přece jen odehrálo.

Střetnutí mělo být součástí posledního kola základní části Segundy, Deportivu v něm šlo o záchranu (které už kvůli výsledkům ostatních zápasů nemá šanci dosáhnout), hostům o postup do play-off (kterého stále dosáhnout mohou), kvůli rozšíření koronaviru v řadách Fuenlabrady však bylo původně odloženo, o pár dní později ze strany La Ligy zrušeno.

Jenže definitivní slovo bylo na svazu, který dnes nařídil, že se utkání odehraje tuto středu. Otázkou je, jestli se tak skutečně stane, protože hráči Deportiva během pondělí nedostavili k testům na koronavirus a podle tisku existuje možnost, že tým odmítne do zápasu nastoupit.

Kvůli koronaviru nebyla odložena jen vyřazovací část Segundy, ale na neurčito také play-off Segundy B poté, co se nakazili tři hráči celku CD Marino.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace