Tebas navštívil rekonstruovanou Anoetu. Je to až dojemné, řekl

Fanoušci zkouší nové sedačky v klubovém obchodě (© diariovasco.com)

Prezident La Ligy Javier Tebas navštívil stadion Anoeta, který prochází velkou rekonstrukcí, a při té příležitosti vysekl Realu Sociedad poklonu.

Z Anoety zmizela kritizovaná atletická dráha a sedačky, jejichž pohodlí si fanoušci mohou vyzkoušet v klubovém obchodě, se přemístí blíže trávníku. Stánek Errealy dostane moderní háv, což Tebase potěšilo.

"Je to až dojemné. Je ctí, že jsou v La Lize kluby, které si mohou dovolit podstoupit takové úpravy ve prospěch fanoušků a tím ještě více posílit jejich vztah ke klubu. Přitom ještě před několika lety byly kluby v hodně složité finanční situaci a podívejte, jak se jim daří dnes," prohlásil Tebas.

"Real Sociedad si může dovolit rekonstrukci, díky níž se z Anoety stane jeden z nejlepších stadionů světa, přesně jak si La Liga zaslouží. Je hodně emotivní sledovat, co Real Sociedad dělá. Je to úžasné."

Tebasova slova potvrzují i čísla, například dluh klubů vůči finančnímu úřadu se za poslední roky snížil z 650 milionů eur na 96.

Rekonstrukce Anoety - dělníci už začínají s usazováním sedaček:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace