Tipliga - Souhrn ročníku a přihlašování

Tipliga ŠF.cz

Je za námi další kolo oblíbené soutěže Tipliga, pojďme si ho zrekapitulovat a připravit se na další ročník.

Primera

Obrovské drama přinesla nejvyšší liga, kde hned čtyři soutěžící skončili se stejným bodovým ziskem. Vítězem jedenáctého ročníku se stal zásluhou nejlepšího skóre kobls. Naopak Černý Petr zůstal v rukou Cvrkovi, který z první ligy sestupuje, ačkoliv ho od všech tří soupeřů před ním dělilo jen horší skóre. Nejvyšší soutěž spolu s ním opouštějí i Kily a loňský šampion La Coruňa, nahradí je trio Honzik, šašekFCB a gazzi, který dosáhl nejlepšího skóre napříč ligami (76). Nejlepší skóre v jednom kole (27) se podařilo získat zemunovi.

Segunda

Vítězem pátého ročníku se stal vasa23, který si kromě nejvyššího bodového zisku připsal i nejlepší skóre. Nejlepšího výsledku v jednom kole (21) dosáhli aimar21 a zemun.

Příští ročníky

Primeru pro neaktivitu v minulém ročníku opouštějí uživatelé Urby, LuckAss a Tarja. Novým účastníkem se stane Buculik.

V Segundě končí kvůli špatné účasti Madman1851 a Deform.

Noví zájemci o účast v Tiplize nechť se hlásí v komentářích pod tímto článkem, případně soukromou poštou uživateli aimar21. Stávající aktivní tipéři se pochopitelně znovu hlásit nemusí.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace