Trápení Betisu s Van der Vaartem končí

Rafael van der Vaart v dresu Betisu (© marca.es)

Pro mnohé možná překvapivá zpráva, ale Rafael van der Vaart je stále hráčem Betisu. Nepovedené partnerství skončí 30. června.

V kancelářích andaluského celku si jistě oddychnou, neboť smlouva nizozemského středopolaře pro klub znamenala nemalou finanční zátěž.

Betis získal Van der Vaarta zdarma v létě roku 2015 a měl být jedním z tahounů týmu, který se vrátil do Primery. Jenže zranění a slabá fyzička pustily Van der Vaarta v sezóně 2015/2016 na hřiště na pouhých 298 minut. Betis řešil, co s hráčem, kterého si uvázal na tři roky. Nakonec zvítězila varianta hostování v Midtjyllandu.

V dánském celku se však historie opakovala. Patnáct zápasů v ligovém ročníku 2016/2017 a dva v tom právě skončeném. To je statistika 35letého bývalého reprezentanta Oranjes. Betis po oba roky platil 40 procent hráčova platu, celkově přišla Verdiblancos Van der Vaartova štace v klubu na 5 milionů eur. Na konci června, až dají fotbalistovi, jenž působil mimo jiné i v Realu Madrid, vale, se činovníkům Betisu jistě uleví...

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace