Trenér Mohamed věří, že Celta může vyhrát ligu

Antonio Mohamed (© as.com)

Celta Vigo nenaplnila v minulé sezóně svůj potenciál, v lepší časy věří nový kouč Galicijců Antonio Mohamed, jenž se nebrání ani myšlence na titul.

"Už po podpisu smlouvy jsem řekl, že chci vyhrát ligu. Opravdu věřím, že je to možné. Pokud vyhrajeme první zápas, budeme první. A pak už nesmíme klesnout," prohlásil Mohamed, podle něhož bude Celta silná ze standardních situací. "Hodně je trénujeme. Překvapí vás. Dáme ze standardek hodně gólů."

Osmačtyřicetiletý Argentinec prozradil podrobnosti o svém původu i přezdívce El Turco (Turek): "Mám krev ze všech stran. Matka byla z Jugoslávie, otec z Libanonu. Přes dvacet let jsem žil jako hráč i trenér v Mexiku, ale jsem Argentinec. Přezdívku El Turco jsem dostal, protože v Argentině tak nazývají každého, kdo tam přijde z arabských zemí."

Turcos je však označení fanoušků konkurenčního Deportiva. "Opravdu? Tak to mi tak už nikdy neříkejte. Odteď jsem už navždy Toni," dodává Mohamed.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace