Unzuého nahradil na lavičce Celty Antonio Mohamed

Antonio Mohamed (© marca.es)

Celta Vigo dnes potvrdila jméno nového trenéra, galicijské mužstvo povede Antonio Mohamed.

Hned po skončení sezóny vedení klubu oznámilo, že se loučí s Juanem Carlosem Unzuém. Jedenapadesátiletý trenér strávil ve funkci jediný rok, konečné třinácté místo je pro Celtu velké zklamání. "S rozhodnutím vedení nesouhlasím, chtěl jsem ve funkci pokračovat. Druhý rok je vždy o něco snadnější než ten první. Ale je to rozhodnutí klubu, které musím respektovat," prohlásil Unzué.

Dnes večer pak Celta zveřejnila zprávu, že novým lodivodem prvního týmu byl jmenován Antonio Mohamed, a to na rok s opcí na další. Osmačtyřicetiletý Argentinec bude v La Lize nováčkem, dosud sbíral zkušenosti takřka výhradně v Jižní Americe, kde dosáhl několika úspěchů.

Tím největším jsou dva mexické mistrovské tituly, a sice s týmy Xolos de Tijuana a América. S mužstvem Monterrey pak získal domácí pohár a s argentinským Independiente de Avellaneda v roce 2010 turnaj Copa Sudamericana.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace