Úspěšný start Machínovy éry. Sevilla smetla Újpest

Tomáš Vaclík (© marca.es)

Sevilla vstoupila do soutěžní sezóny úspěšně, v prvním zápase druhého předkola Evropský ligy smetla Újpest 4-0.

Hlavní hvězdou utkání se stal Jesús Navas. Rychlík ve službách andalusanů rychle vsítil důležitý první gól, když se přesnou střelou trefil na k zadní tyči.

Po půlhodině pomohl Sarabiovi na zem Paujević, penalta a příšná červená karta pro hostujícího obránce. Ben Yedder se z puntíku nemýlil. Ještě do poločasu přidala Sevilla třetí zásah. Jesús Navas předložil balón Sarabiovi, jenž už měl snadnou úlohu.

Ve druhé půli tempo opadlo, oslabení hosté nebyli nebezpeční, Sevilla se spokojila s pohodlným náskokem. V nastaveném čase přece jen přišla další gólová radost zásluhou Frana Vázqueze. Machínova éra začala úspěšna, a to i pro Tomáše Vaclíka, český brankář si soutěžní debut za Sevillu osladil čistým kontem.

Sestavy:

Sevilla: Vaclík; Carriço, Pareja, Escudero; Jesús Navas (58. Corchia), Roque Mesa, Fran Vázquez, Arana (77. Lasso); Sarabia (70. Pejiño), Nolito a Ben Yedder. 

Újpest: Pajović; Pauljević, Bojović, Litauski, Bureković; Sanković, Diall, Nwobodo, Zsótér (64. Horj), Nagy (33. Balász) a Novothny. 

Branky: 7. Jesús Navas, 32. Ben Yedder (pen.), 43. Sarabia, 92. Fran Vázquez.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace