Úspěšný test. Španělsko po dobrém výkonu remizovalo v Německu

Radost Iniesty a Rodriga (© as.com)

Atraktivní přátelský zápas mezi Německem a Španělskem vítěze nenašel, La Roja vybojovala na trávníku vítěze posledního mistrovství světa remízu 1-1.

Důležitou postavou prvního poločasu byl Andrés Iniesta. Právě po jeho přihrávce přišla první gólová chvíle večera, Rodrigo poslal balón mimo dosah Ter Stegena. Německá odpověď přišla s rukopisem Müllera, jehož dalekonosný pokus zapadl přesně do rohu De Geovy branky.

Pohledné střetnutí pokračovalo i po změně stran, oba celky se dostávaly do šancí, jenže na góly z první půle nedokázaly navázat. Při Hummelsově hlavičce zachránilo La Roju břevno, Diego Costa prozměnu prováhal ideální příležitost Španělska a jeho pokus zblokoval Boateng.

Německo i Španělsko potvrdily, že se budou na letošním šampionátu oprávněně řadit mezi nejžhavější kandidáty na zlato. Jejich vzájemná bitva skončila v Düsseldorfu výsledkem 1-1.

Sestavy:

Německo: Ter Stegen; Kimmich, Boateng, Hummels, Hector; Khedira (53. Gündogan), Kroos, Müller (80. Goretzka), Özil, Draxler (69. Sané) a Werner (84. Mario Gómez). 

Španělsko: De Gea; Carvajal, Piqué (51. Nacho), Sergio Ramos, Jordi Alba; Koke, Thiago (82. Rodri), Iniesta (46. Saúl), Isco (59. Marco Asensio), Rodrigo (66. Diego Costa) a Silva (71. Lucas Vázquez). 

Branky: 35. Müller - 6. Rodrigo.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace