V Arsenalu žádná branka za 160 zápasů, za Valencii se Coquelin trefil už v sedmém

Francis Coquelin (© marca.es)

Francis Coquelin se gólem podílel na výhře Valencie v Málaze, pro 26letého záložníka to byl první gól v novém působišti.

Dočkal se ho již v sedmém utkání po lednovém příchodu z Arsenalu v hodnotě 13,5 milionu eur. Přitom v londýnském klubu Coquelin napříč všemi soutěžemi gólovou radost nepoznal ani v jednom ze 160 startů.

To vyvolalo bouřlivou reakci fanoušků Gunners na sociálních sítích. "V Arsenalu se snažil dát gól od doby ledové, ve Valencii se mu to povedlo dříve, než si vybalil všechny kufry," stojí v příspěvku, který shrnuje pocity většiny příznivců Arsenalu. 

Francouzský středopolař je navíc nejčastěji využívanou zimní posilou v La Lize. Marcelina může těšit, že dodal hře Netopýrů na síle, ale zároveň mu nechybí ani kreativita a fotbalové myšlení. Valencii patří po 24 odehraných ligových kolech třetí příčka, lepší je jen Barcelon a Atlético Madrid.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace