Valencia v Itálii schytala debakl, s Atalantou prohrála 1-4

Atalanta vyhrála 4-1 (© marca.es)

Jen fotbalový zázrak udrží Valencii v Lize mistrů. V prvním zápase osmifinále totiž Celadesův tým prohrál na San Siru s Atalantou vysoko 1-4.

Netopýry může výsledek mrzet o to více, že kdyby využívali šance podobným způsobem jako soupeř, mohlo se zrodil výrazně příznivější skóre.

Na úvodní gól Hateboera mohl odpovědět Ferran, jenže z úhli napálil jen tyč. Neuspěl ani Guedes, a tak zvýšil před pauzou na 2-0 tvrdou ranou pod břevno Iličić.

Ferran neuspěl ani po změně stran, kdy mířil vedle. Parádní rotace, kterou dal míči Freuler z hranice velkého vápna, poslala balón potřetí do sítě bezmocného Jaumeho. Na 4-0 zvýšil Hateboer poté, co zahodil jasný gól Maxi, když z několika metrů trefil místo poloprázdné svatyně jen brankáře. Protesty hostů proti ofsajdovému postavení jeho spoluhráče byly marné. 

Střídající Cheryshev vstřelil čestný gól, na výraznější úpravu rezultátu Valencia nedosáhla a postup se zdá být utopií.

Sestavy:

Atalanta: Gollini; Tolói, Palomino, Caldara (75. Zapata); Hateboer, De Roon, Pašalić (91. Tameze), Freuler, Gosens; Iličić a Gómez (81. Malinovsky).

Valencia: Jaume; Wass, Mangala, Diakhaby, Gayá; Ferran Torres, Parejo, Kondogbia, Carlos Soler; Guedes (65. Cheryshev) a Maxi Gómez (73. Gameiro).

Branky: 16. a 62. Hateboer, 42. Iličić, 57. Freuler - 66. Cheryshev.

Vše podstatné o fotbalovém klubu Valencia CF, včetně aktuálního zpravodajství, najdete na stránkách www.valenciacf.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace