Vliga - nová zábavní tipovací soutěž

Vliga sázkářská liga o virtuální peníze (kredit). Sází se na skutečné zápasy, objevují se zde skutečné kurzy, ale nemůžete nic vyhrát ani prohrát. Můžete si na Vlize natrénovat svoje tipařské umění a pak to zkusit naostro :)

Nevylučuji, že ze začátku, než to všecko odladím, se mohou vyskytnout chyby. Proto je první lednová soutěž zcela v rámci beta testování. Soutěží může běžet paralelně více najednou, např. stálá soutěž, poté nějaká speciální zaměřená na konkrétní sport či konkrétní soutěž (Fotbal / Hokej,  Primera Division / NHL ...)

V každé soutěži máte k dispozici základní kredit 10.000 VK (virtuálních kreditů) a je jen na vás jak s nimi naložíte. Můžete sázet po malých částkách na více zápasů nebo velké částky na menší počet zápasů. Fantazii se meze nekladou.

Není to nic světoborného, ale připravil jsem to proto, jelikož mě klasická tipovací soutěž či tipliga ani fantastica moc nebaví a utrácet peníze ve Fortuně se mi nechce.

Tak přeji příjemnou zábavu.

VLIGA

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace