Vypadalo to, že hrajeme tenis, řekl Marcelino po další divoké přestřelce

Marcelino (© superdeporte.es)

Valencia je zpět. Po chudých letech, kdy občas byla blíže sestupu než pohárům, se Valencia vrací mezi nejlepší španělské celky. Po výhře na hřišti Betisu je už druhá za vedoucí Barcelonou, a to zcela zaslouženě, neboť se prezentuje skvělým fotbalem.

V úvodu ročníku měli Netopýři problém se střílením branek, to už je minulostí. V posledních čtyřech kolech nastříleli 17 branek, šest z nich v úchvatném utkání na Villamarínu, který dobyli výsledkem 6-3. Valencia vedla už 4-0, přesto se musela v závěru kvůli třem slepeným gólům Betisu strachovat.

"Vypadalo to, že hrajeme tenis. Musíme se podobnému průběhu vyvarovat, protože už jsem starší pán v delikátním věku, abych sledoval, jak se zápas v tak krátké době zkomplikuje. Ale je to dobré ponaučení, že utkání končí hvizdem rozhodčího, nikdy ne dříve," prohlásil Marcelino García Toral, trenér, který je za vzestup Valencie zodpovědný. Během krátké doby proměnil mužstvo k nepoznání.

"Zatím je průběh sezóny lepší, než jsme si představovali. Máme hodně bodů a dokázali jsme, že jsme kvalitním týmem. Máme dobré hráče a hlavně vítěznou mentalitu. Musíme jít krok za krokem a uvidíme, co bude dál."

Další těžký test čeká Valencii hned v dalším kole, kdy bude na Mestalle hostit Sevillu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace