Zidane nasadil Ceballose na 28 vteřin. Je mi to líto, řekl

Zinédine Zidane a Dani Ceballos (© marca.es)

Real Madrid potvrdil vzrůstající formu výhrou na stadionu Butarque v ligové dohrávce, po zápase se ale hodně probíralo střídání Dani Ceballose, který přišel na hřiště v nastaveném čase a jeho role v utkání se smrskla na pouhých 28 vteřin.

Pro viditelně rozladěného mladého záložník šlo o další nepříjemný moment poté, co v předchozím mači proti Betisu zůstal po celých 90 minut na lavičce, za což se mu příznivci jeho bývalého klubu opakovaně vysmívali.

Zidane se k momentu z půdy Leganésu vrátil na dnešní tiskové konferenci: "Cítil jsem se kvůli tomu špatně a je mi to líto, což jsem mu řekl. Nelíbí se mi dát hráči 30 vteřin k ničemu. On ví, že toho letos příliš nenahrál, ale i nadále tvrdě pracuje. Je skvělý. Stále mám v paměti jeho zápas proti Alavésu, kdy dal dvě branky. Jsem s ním spokojený, musí se i nadále o svou šanci prát."

Podle madridských médií se Zidane Ceballosovi hned po zápase omluvil s tím, že si neuvědomil, jak málo času zbývá do konce, a fotbalista jeho vysvětlení přijal. Případný spor tal byl rychle zažehnán. Nic to ovšem nemění na situaci 21letého středopolaře, jenž nastupuje jen velmi sporadicky, a jeho budoucnost v bílém dresu zůstává nejistá.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace