Živković by mohl zamířit do Španělska, zájem mají Sevilla a Valencia

Andrija Živković (© marca.es)

Andrija Živković by mohl již v zimě opustit Benficu Lisabon a La Liga je možným cílem srbského křídelníka. Zájem o jeho služby má dvojice Sevilla a Valencia.

Ze strany Netopýrů nejde o novinku, 21letého talentovaného fotbalistu měli na radaru již v předešlých přestupových obdobích. Nyní svůj interes podle médií obnovili, o hráče ale bude muset soupeřit s konkurenčními nabídkami.

Jedna z nich by mohla pocházet z Andalusie. Prezident Sevilly José Castro včera potvrdil, že klub se chystá v lednu posilovat ve snaze zlepšit předváděnou hru. A Živković by mohl být jedním z vytipovaných jmen.

Živković přestoupil do lisabonského celku z Partizanu Bělehrad, kde mu sice vypršela smlouva, Benfica přesto musela položit na stůl 6,5 milionu eur jako podpisový bonus, aby jej zlákala do svých řad. Benfica by se podle listu A Bola v současnosti jeho prodeji či hostování s opcí nebránila a také samotný fotbalista by angažmá ve Španělsku uvítal.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace