Primera División - 2017/2018 : Články

Real Madrid představil Lopeteguiho. Je to nejšťastnější den v životě, řekl trenér

Real Madrid dnes večer oficiálně uvedl do funkce trenéra Julena Lopeteguiho, nový lodivod Bílého baletu poskytl médiím rozhovor, v němž shrnul rušné dění v posledních dnech.

Lopetegui opouští reprezentaci neporažen. Z 20 zápasů vyhrál 16

Působení Julena Lopeteguiho u národního týmu skončilo po necelých dvou letech, během kterých La Roja ani jednou neprohrála.

Lopetegui byl den před startem mistrovství světa odvolán, Španělsko povede Hierro

Julen Lopetegui byl den před startem mistrovství světa odvolán z funkce trenéra národního týmu, potvrdil prezident Španělského fotbalového svazu Luis Rubiales. Jeho nástupcem je Fernando Hierro.

Co dnes dělají... Julien Escudé

V dalším pokračování rubriky Co dnes dělají se zaměříme na Juliena Escudého, obránce, jemuž se nejvíce dařilo v Seville a po konci kariéry našel uplatnění ve zcela jiné profesi.

Atlético se dohodlo s Monacem na přestupu Lemara

Thomas Lemar má namířeno do Atlética Madrid, které již potvrdilo dohodu o přestupu s Monacem.

Na mistrovství světa bude mít zastoupení všech 20 klubů La Ligy

Co klub La Ligy, to minimálně jeden vyslaný fotbalista na světový šampionát. Všech 20 účastníků uplynulého ročníku Primera División zanechá na mundialu stopu.

Novým trenérem Realu Madrid je překvapivě Lopetegui

Real Madrid vydal oficiální prohlášení ohledně nového trenéra, kterým byl jmenován současný lodivod španělské reprezentace Julen Lopetegui.

Gerard Moreno mění dres, vrací se do Villarrealu

Villarreal získal staronovou tvář do útoku, z Espanyolu vykoupil Gerarda Morena.

Co dnes dělají... Paco Sanz

V daším díle seriálu Co dnes dělají se zaměříme na Paca Sanze, hráče, který potvrdil, že mít slavného "fotbalového" otce automaticky neznamená úspěch v tomto sportu.

Watford získal Deulofeua na trvalý přestup

Gerard Deulofeu podle očekávání definitivně opouští Barcelonu, na trvalý přestup ho získal Watford.

Guardiola vyloučil, že by ještě někdy trénoval Barcelonu

Pep Guardiola se do historie Barcelony zapsal zlatým písmem a mnohým fanouškům se líbila představa, že by se na lavičku katalánského klubu ještě někdy vrátil. Samotný Guardiola ale tuto možnost vyloučil.

Co dnes dělají... Marcos Assunção

Góly z přímých kopů patří ve fotbale mezi ty nejoceňovanější. V prvním díle našeho nového seriálu se blíže podíváme na jednoho z expertů na standardní situace, kterým byl ve své době Marcos Assunção.

Trápení Betisu s Van der Vaartem končí

Pro mnohé možná překvapivá zpráva, ale Rafael van der Vaart je stále hráčem Betisu. Nepovedené partnerství skončí 30. června.

Odejde, píše portugalský tisk o Cristianu Ronaldovi. Real Madrid chce za hvězdu 200 milionů eur

Budoucnost Cristiana Ronalda leží mimo Real Madrid. Podle portugalských médií se hvězdný fotbalista nezvratně rozhodl, že chce během léta odejít.

Abidal se vrací do Barcelony, bude technickým sekretářem

Éric Abidal a Barcelona, spojení, které znovu platí. Katalánský klub potvrdil, že se bývalý obránce stal součástí vedení.

Ekambi přestoupil do Villarrealu a stal se nejdražší posilou v historii klubu

Villarreal potvrdil, že Toko Ekambi je oficiálně novým hráčem klubu.

Real Madrid je blízko získání Rodryga, o něhož usiluje také Barcelona

Není to poprvé ani naposledy, co si představitelé Realu Madrid a Barcelony vyhlédli stejného fotbalistu. K podpisu talentovaného Rodryga Goese mají podle dnešních informací blíže Madriďané.

Nejvíce hráčů dodá na mundial Premier League, La Liga je v závěsu

Jen něco málo přes týden nás dělí od začátku mistrovství světa, kam bylo povoláno celkově 736 fotbalistů. Z jakých soutěží do Ruska zamířili?

Sezóna 2017/2018 očami fanúšika - Real Sociedad

Včera sme pre Vás pripravili štvrté pokračovanie rubriky sezóna očami fanúšika, už o necelých dvadsaťštyri hodín neskôr je tu piaty diel. Ste zvedaví, ako videl užívateľ donostia sezónu baskického klubu, ktorého domovským...

Sergio Ramos o Salahovi: Mohl si nechat dát injekci a hrát dál

Sergio Ramos se na dnešní tiskové konferenci vrátil k finále Ligy mistrů, z něhož po jeho zákroku musel odstoupit hvězdný útočník Liverpoolu Salah.

Další soutěže

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace