Aurelien Tchouameni na radaru Realu Madrid

Aurelien Tchouameni

Los Blancos svedou boj s Chelsea a Juventusem o mladý talent Monaka. Primárním cílem sice zůstává Kylian Mbappe, avšak Bílý balet nechce zapomínat ani na střed zálohy, kam by se defenzivní štít určitě hodil.

21letý Tchouameni oslnil fotbalový svět v dresu Monaka a nově i v národním týmu Francie, v němž úspěšně zastoupil N'Gola Kantého. Real má sice na pozici defenzivného záložníka Casemira, ale v případě jeho absence by pro klub bylo těžší najít adekvátní náhradu. V tomto případě by připadal v úvahu mladý hráč Monaka.

Je však otazníkem, zda bude mít Real prostor pro další přestup, jelikož jeho přestupovým cílem č. 1 zůstává Kylian Mbappé, kterému v létě příštího roku vyprší smlouva s PSG. Francouzský klub sice několikrát nabídl francouzskému útočníkovi prodloužení stávající smlouvy, ale Mbappé se nechal slyšet, že ho odmítl a rád by přestoupil právě do madridského Realu.

V případě Tchouameniho by Bílý balet musel zaplatit cenu pohybující se kolem 35 milionů eur. Tak ho v současnosti ocenil Transfermarkt. Taková částka by pro Los Blancos neměla být problémem. Tím budou další zájemci v čele s Chelsea a Juventusem.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace