Barcelona dluží 115 milionů eur za přestupy hráčů

Joan Laporta

Dení Marca přišel ze zjištěním, že kromě jiných obrovských dluhů musí Barcelona ještě doplatit řadě klubů celkových 115 milionů eur za nákupy posil. Dluhy jsou za Pjaniče, Coutinha a další. Komu dluží španělský gigant nejvyšší sumu?

Barcelonu musely v poslední době kvůli tíživé finanční situaci opustit hráči jako Lionel Messi či Luis Suárez. I tak se však klubu nadále nedaří splácet své dluhy a dle posledních zjištění deníku Marca dluží Blaugranas celkových 115 milionů eur za nákupy hráčů. Pro Barcu tak jde po výsledkové krizi o další průšvih, na kterém si ve Španělsku doslova smlsnou novináři.

Nejvyšší dluh patří do Juventusu, ze kterého přišel Miralem Pjanič. Za toho by španělský celek ještě měl doplatit 39 milionů eur. Dalších 32 milionů patří Ajaxu za přestup záložníka Frenkieho de Jonga. Zapomenout nelze ani na Philippeho Coutinha. Ten přišel z Liverpoolu za 160 milionů eur a 13 milionů ještě zbývá k doplacení.

Ve Španělsku se očekává, že další informace o špatné finanční situaci katalánského klubu budou odhaleny během týdne, kdy by mělo s novináři promluvit vedení Barcelony.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace