Casillas je první Ikonou La Ligy a stále touží reprezentovat

Iker Casillas je první Ikonou La Ligy (© marca.es)

Prezident La Ligy Javier Tebas představil nový projekt La Liga Icons, jehož první tváří je Iker Casillas.

Ikony La Ligy mají plnit podobnou roli jako ambasadoři a zejména propagovat a podporovat soutěž za hranicemi Španělska, vybírány budou z řad aktivních hráčů. Po Casillasovi budou následovat například Andrés Iniesta či Fernando Torres.

Na slavnostním aktu odpovídal někdejší brankář Realu Madrid na otázky a prozradil, že by se ještě chtěl do La Ligy vrátit, stejně tak do národního týmu Španělska: "Vrátit se do La Ligy, to by se mi líbilo. Ale v současnosti jsem hráčem Porta, kde jsem spokojený. Pokud jde o reprezentaci, na rozdíl od jiných hráčů jsem se jí nikdy nevzdal. Stále mám chuť reprezentovat, a pokud by šance přišla, tak proč ne?"

Sedmatřicetiletý Casillas působil v prvním týmu Realu Madrid 16 let. Když ho nechal tehdejší kouč John Toshack debutovat, přiznal Casillas, že "měl strach". "A my také," dodal se smíchem Casillasův tehdejší spoluhráč Fernando Morientes, jenž byl na akci rovněž přítomen.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace