Liga Fantástica pokračuje 7. kolem

Liga Fantástica

Dnes v 21:00 je uzávěrka sedmého kola naší manažerské hry Liga Fantástica, které je třetím v říjnové měsíční etapě.

Že nevíte, o co jde? Liga Fantástica je soutěž, v níž si každý registrovaný uživatel může vytvořit svou virtuální jedenáctku hráčů, za kterou poté podle výkonnosti hráčů dostává body.

Je nutné, aby základní sestava obsahovala 11 hráčů (1 brankář a 10 hráčů do pole), odpovídala některé z možných formací a musí být v maximální hodnotě 110 milionů eur, jinak se automaticky neuloží a nebude se přepočítávat! Uživatel si zvolí název svého týmu (zde), v sekci Moje sestava si zvolí svou jedenáctku fotbalistů, kterou může kdykoliv měnit. Sestava se automaticky uloží hodinu před výkopem prvního zápasu, kdy je uzávěrka kola. V sekci Moje sestava v pravé části obrazovky je rámeček s rozpočtem a pod ním je seznam zápasů, které se do aktuálního kola Liga Fantástica započítávají. Soutěž kopíruje průběh reálné La Ligy, kola jsou proto obvykle týdenní.

Zároveň pokračuje také tipovací soutěž Primery i Segundy. Pevně věříme, že vám obě možnosti, jak prokázat znalost španělské kopané, zpříjemní čas strávený na našem portálu.

SEDMÉ KOLO HRY LIGA FANTÁSTICA MÁ UZÁVĚRKU V PÁTEK 23. ŘÍJNA V 21:00tedy v čase výkopu úvodního zápasu! Předpokládané sestavy jednotlivých týmů podle španělského tisku najdete zde.

Pro nováčky připomínáme, že do Liga Fantástica je možné se zapojit kdykoliv v jejím průběhu, neboť se hraje v týdeních a měsíčních cyklech a jednom ročním.

Nezapomeňte si zvolit kapitána, jehož získané body se násobí dvěma.

Přejeme příjemnou zábavu a velký počet získaných bodů!

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace