Přečtěte si nové číslo fotbalového magazínu Real v srdci

Fanoušci, pozor. Koncem roku 2021 vyšlo již 4. číslo fotbalového magazínu Real v srdci od portálu BilyBalet.cz, které si můžete stáhnout zdarma. Dozvíte se v něm spoustu zajímavostí.

Čtvrté číslo magazínu se věnuje především nedávno skončenému roku 2021. V netradiční kronice si mohou nejen příznivci Realu Madrid připomenout nečekané, vtipné a mnohdy i bizarní příběhy.

Následuje hned pět zajímavých textů o hráčích španělského velkoklubu, pod drobnohledem budou Vinícius Junior, Karim Benzema, Thibaut Courtois, ale také například Sergio Ramos a jeho odchod do PSG. V magazínu mimo jiné najdete rovněž reportáž přímo z Madridu a spoustu cestovatelských tipů.

Zdarma stáhnout a přečíst si pochopitelně můžete také všechna předchozí vydání magazínu Real v srdci. Vychutnáte si v nich příběhy ze současnosti i historie.

Za zmínku stojí například zajímavá cesta dua Luka Modrić a Toni Kroos, neuvěřitelně zamotaný přestup legendárního Alfreda di Stéfana, o nějž svedly lítý boj Real Madrid a Barcelona, příběh úžasného slovenského fotbalisty Petera Dubovského nebo rozhovor s novinářem Janem Podroužkem.

Ve čtyřech číslech časopisu, který vychází kompletně on-line, toho najdete samozřejmě ještě mnohem více. Pokud si rádi počtete zajímavé příběhy, které jdou do hloubky, určitě nebudete litovat.

Magazín Real v srdci můžete zdarma stáhnout zde: https://www.bilybalet.cz/realvsrdci

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace