STABLE 3.22.0
Úvod / Soutěže / Primera División / 2017/2018 / Deportivo La Coruña - Sevilla (preview)

Deportivo La Coruña - Sevilla (preview)

17.04.18 19:30 Základní část - 33. kolo

Deportivo La Coruña

0:0

(0:0)

Sevilla

Rozhodčí: David Medié Jiménez Stadion: Estadio Municipal de Riazor (A Coruña (La Coruña)) Diváci: 24,374 (0%)

Preview k zápasu

Třicáté třetí kolo Primera División začne na stadionu Riazor, kde si to v souboji dvou týmů, které očekávaly v této fázi sezóny jiné postavení v tabulce, rozdá Deportivo se Sevillou.

Deportivo prožívá strašidelnou sezónu a dlouhé týdny a měsíce je ponořeno do sestupového pásma. V posledních dvou zápasech ale Galicijci zahlédli světlo na konci tunelu a výhrami nad Málagou a Athleticem stáhli manko na záchranu na pět bodů. Sevilla naproti tomu získala z uplynulých pěti ligových kol pouhé dva body a vypadla z nejlepší šestky. V případě triumfu na Riazoru se do ní může alespoň dočasně vrátit.

Seedorf, jehož mužstvo konečně začalo vítězit a střílet branky, stále postrádá Sidneie, Cartabiu, Muntariho a Bóvedu. Sevilla nastoupí bez Ben Yeddera, který pyká za hloupé vyloučení proti Villarrealu, a dánského stopera Kjæra. Muriel a Sandro mají menší šrámy, což by mohlo otevřít dveře základní sestavy Carlosi Fernándezovi.

Bilance týmů

4 0 1 3 4:9 8%
4 3 1 0 9:4 83%

Vzájemné zápasy

ID:403921 19.11.16 13:00 Deportivo La Coruña logo týmu 2:3 logo týmu Sevilla 12.kolo, Základní část
ID:405942 08.04.17 18:30 Sevilla logo týmu 4:2 logo týmu Deportivo La Coruña 31.kolo, Základní část
ID:4194098 02.12.17 17:30 Sevilla logo týmu 2:0 logo týmu Deportivo La Coruña 14.kolo, Základní část
ID:4194293 17.04.18 19:30 Deportivo La Coruña logo týmu 0:0 logo týmu Sevilla 33.kolo, Základní část

Tabulka před zápasem

#TýmZVRPSkóreBody
1.Barcelona 32257081:17 (+64)82
2.Atlético Madrid 32218354:15 (+39)71
3.Real Madrid 32207579:35 (+44)67
4.Valencia 32205760:33 (+27)65
5.Real Betis 321641253:53 (0)52
6.Villarreal 321461243:39 (+4)48
7.Sevilla 321451341:52 (-11)47
8.Girona 321281244:49 (-5)44
9.Celta de Vigo 321271350:44 (+6)43
10.Getafe 321191236:30 (+6)42
11.Real Sociedad 321171457:52 (+5)40
12.Eibar 321171436:46 (-10)40
13.Athletic Club 329121135:38 (-3)39
14.Leganés 321161527:39 (-12)39
15.Deportivo Alavés 321221829:45 (-16)38
16.Espanyol 328121226:39 (-13)36
17.Levante 326131328:48 (-20)31
18.Deportivo La Coruña 32681832:65 (-33)26
19.Las Palmas 32562122:64 (-42)21
20.Málaga 32452320:50 (-30)17

Video

Aktuálně

DNES 17:45
Celta Vigo se v zítřejším mači proti Valladolidu bude muset obejít bez klíčového beka Huga Malla, jehož nepustí na hřiště svalové potíže.
DNES 17:37
Giuliano Poser byl v posledních čtyřech letech výživovým poradcem Lionela Messiho, argentinská hvězda Barcelony se ale rozhodla spolupráci s uznávaným odborníkem ukončit, s životosprávou nyní budou Messimu pomáhat zaměstnanci klubu.
DNES 11:19
Marc-André ter Stegen si ze zápasu proti PSV odnesl menší zranění, německý brankář Barcelony je však odhodlaný nezmeškat nedělní derby proti Gironě a měl by nastoupit.
DNES 11:16
Španělský fotbalový svaz (RFEF) i Asociace španělských fotbalistů (AFE) stále nesouhlasí s přesunem ligového zápasu mezi Gironou a Barcelonou do amerického Miami, zatímco prezident La Ligy Javier Tebas, autor celého nápadu, trvá na tom, že "v Miami se na 90 procent hrát bude".
VČERA 14:41
Dobrá zpráva pro Atlético, zdravotní problémy Nikoly Kaliniće a Vitola jsou minulostí, oba fotbalisté se zapojili do plného tréninku.
VČERA 09:42
Peru Nolaskoain měl možnost přestoupit do Realu Sociedad, který byl připraven zaplatit výkupní klauzuli 19letého fotbalisty, místo toho ale zvolil setrvání v Athleticu, kde se brzy dočká nové smlouvy. Její součástí bude i výkupní klauzule navýšená na 40 milionů eur.
VČERA 09:37
Huesca v pátek přivítá Real Sociedad a trenér Leo Franco plánuje až čtyři změny v základní sestavě. Důvodem je nespokojenost s výkonem při poslední porážce s Rayem.
19.09.18 13:55
V nominaci Realu Madrid na dnešní zápas Ligy mistrů proti AS Řím není z rozhodnutí trenéra Lopeteguiho dvojice Álvaro Odriozola a Vinícius Júnior.
19.09.18 11:06
Valladolid oznámil, že prodloužil s trenérem Sergiem Gonzálezem smlouvu o další rok, tedy do léta 2020.
18.09.18 14:56
Iker Muniain nedohrál utkání proti Realu Madrid kvůli svalovému zranění, a přestože nejde o vážný problém, start opory Athleticu v nejbližším zápase proti Seville je nejistý.

Další soutěže

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Kdo je na webu

Stránky si prohlíží celkem 2 uživatelé

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 2 3 17 Následující
   avatar uživatele ace 7 dnes 17:35
kdo nenakoupil v tescu vybavicku na zitra plne kos, je ubohe trapne a primitivni pseudak z plkatka co v zivote nevidel stadec *2*
   avatar uživatele tunak 7 dnes 17:06
(A spoustu věcí můžeš zapojit do 12V i 230V při použití malýho adaptéru.)
   avatar uživatele tunak 7 dnes 17:04
@Makak ?? Brain on, potřebuju něco, co bude moct vozit v autě, nehledám kompresor do dílny. Ale rád bych, aby ho v garáži mohl zapojit do normální zásuvky.
Nikde žádnej nemohu najít, což je dost divný, protože mi takový použití přijde logický.
   avatar uživatele Makak 2 dnes 15:42
Kup mu radši pořádný kompresor do dílny od Orlíku
   avatar uživatele Makak 2 dnes 15:41
Takový se dělají? My máme přenosnej hecht a je dobrej, ale do 12V zásuvky ho zapojím leda s měničem. A ten měnič je skoro tak velkej jako ty miniaturní autokompresory
   avatar uživatele tunak 7 dnes 14:53
Nemůžete někdo doporučit malej přenosnej kompresor na autopneumatiky, kterej by se dal napájet z autozásuvky i z klasický zásuvky? Potřebuju pro tátu.
   avatar uživatele tunak 7 dnes 14:48
@Carlitos Ale nemusíš být nutně věrný tomu nedaření se, ne? *4*
   avatar uživatele tunak 7 dnes 14:48
@Carlitos *4* njn, co naděláš, jednou křesťan, vždycky křesťan
@aimar21 To nedělám. Hrdý, když se vítězí, věrný, když se nedaří *85*
Předchozí 1 2 3 17 Následující

Top plkálisti dnes

1. aimar21 7
2. ace 7
3. tunak 7
4. Carlitos 4
5. Txapeldun 3
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace