STABLE 3.25.0
Úvod / Soutěže / Primera División / 2019/2020 / Barcelona - Celta de Vigo (preview)

Barcelona - Celta de Vigo (preview)

09.11.19 20:00 Základní část - 13. kolo

Barcelona

4:1

(2:1)

Celta de Vigo

Rozhodčí: Guillermo Cuadra Fernández Stadion: Camp Nou Diváci: 71,209 (72%)

Preview k zápasu

Barcelona čelí kritice ze všech stran, nejistá forma Katalánců totiž přinesla po prohře v Levante domácí remízu se Slavií a fanouškům už dochází trpělivost.

Sobotní zápas proti Celtě Vigo proto nabývá na důležitosti, protože se očekává, že Katalánci zaberou. K dispozici budou mít uzdraveného útočníka Luise Suáreze, v nominaci je i přehlížený Junior Firpo. Jordi Alba absentuje, což by Juniorovi mohlo vynést místenku do základní sestavy.

Na lavičce Celty debutuje Óscar García a učiní tak s vědomím, že nemůže nasadit důležité postavy Rafinhy a Santi Miny. K dispozici mu nejsou ani Kevin a Beauvue.

Bilance týmů

7 3 2 2 18:11 52%
7 2 2 3 11:18 38%

Vzájemné zápasy

ID:403519 02.10.16 20:45 Celta de Vigo logo týmu 4:3 logo týmu Barcelona 7.kolo, Základní část
ID:405476 04.03.17 20:45 Barcelona logo týmu 5:0 logo týmu Celta de Vigo 26.kolo, Základní část
ID:4194101 02.12.17 12:00 Barcelona logo týmu 2:2 logo týmu Celta de Vigo 14.kolo, Základní část
ID:4194294 17.04.18 21:00 Celta de Vigo logo týmu 2:2 logo týmu Barcelona 33.kolo, Základní část
ID:10420566 22.12.18 17:30 Barcelona logo týmu 2:0 logo týmu Celta de Vigo 17.kolo, Základní část
ID:10420761 04.05.19 20:45 Celta de Vigo logo týmu 2:0 logo týmu Barcelona 36.kolo, Základní část
ID:11895928 09.11.19 20:00 Barcelona logo týmu 4:1 logo týmu Celta de Vigo 13.kolo, Základní část
ID:11896117 22.04.20 02:00 Celta de Vigo logo týmu -:- logo týmu Barcelona 32.kolo, Základní část

Tabulka před zápasem

#TýmZVRPSkóreBody
1.Real Madrid 1274125:9 (+16)25
2.Real Sociedad 1372421:14 (+7)23
3.Barcelona 1171329:14 (+15)22
4.Atlético Madrid 1256112:7 (+5)21
5.Sevilla 1263315:13 (+2)21
6.Granada 1362519:17 (+2)20
7.Valencia 1355319:18 (+1)20
8.Getafe 1254318:15 (+3)19
9.Villarreal 1253425:16 (+9)18
10.Osasuna 1246216:13 (+3)18
11.Athletic Club 1245311:7 (+4)17
12.Levante 1252515:14 (+1)17
13.Real Valladolid 1345414:17 (-3)17
14.Deportivo Alavés 1343614:18 (-4)15
15.SD Eibar 1343614:21 (-7)15
16.Real Betis 1234514:21 (-7)13
17.Mallorca 123279:18 (-9)11
18.Celta de Vigo 122376:15 (-9)9
19.Espanyol 122286:20 (-14)8
20.Leganés 131397:22 (-15)6

Video

Aktuálně

VČERA 18:05
Osasuna se spojila s regionální stavební společností VDR a darují v Pamploně a Madridu 30 tisíc kilogramů potravin rodinám, které se kvůli koronaviru dostaly do problémů.
VČERA 18:00
Mono Burgos dělal dlouhá léta asistenta Diegu Simeonemu, nyní se ale jejich cesty rozejdou. Bývalý brankář se chce vydat na dráhu hlavního kouče a Simeone si tak bude muset najít novou pravou ruku.
VČERA 11:30
Klíčový hráč Atalanty Bergamo Papu Gómez přiznal, že toužil po přestupu do Atlética Madrid, kam ho v roce 2013 lanařil trenér Diego Simeone: "Simeone řekl, že si mě do Atlética vyžádá. Catania chtěla 10 milionů eur a Atlético nabízelo šest. Kvůli čtyřem milionům přestup ztroskotal. Chtělo se mi umřít."
VČERA 11:20
Bývalý obránce Realu Madrid Iván Helguera začíná v 45 letech trenérskou dráhu, první angažmá našel v třetiligovém celku Las Rozas.
25.05.20 21:52
Villarreal dohraje sezónu bez Funese Moriho, argentinský obránce si přivodil vážné zranění stehenního svalu a bude mimo hru až čtyři měsíce.
25.05.20 16:43
Útočník Atlética Madrid João Félix si poranil koleno. Nemělo by jít o vážný problém, Portugalec se podle všeho vrátí do akce do dvou až tří týdnů.
25.05.20 14:52
Stejně jako vloni, tak i letos je Fernando Llorente tipován na návrat do Athleticu. Už pětatřicetiletý útočník Neapole se několikrát nechal slyšet, že by pruhovaný dres Basků rád znovu oblékal.
25.05.20 14:49
Betis už pracuje na složení týmu pro příští sezónu, v Realu Madrid se jeho zástupcům líbí Takefusa Kubo. Japonský záložník letos hostuje v Mallorce a také Andalusané jej chtějí na jeden rok formou zápůjčky.
25.05.20 14:48
Valladolidu se i nadále hromadí nabídky za Mohammeda Salisua. Jeden z objevů sezóny měl nejblíže k Atléticu, nakonec ale jeho výkupní klauzuli 12 milionů eur možná zaplatí Rennes. Právě francouzský celek se posunul na první pozici mezi možnými destinacemi 21letého stopera.
25.05.20 08:10
Barcelona lanaří z Juventusu Miralema Pjaniće a součástí obchodu by se mohl stát i Ousmane Dembélé. Mladého fotbalistu by chtěla Stará dáma zlákat na roční hostování.

Další soutěže

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Kdo je na webu

Stránky si prohlíží celkem 1 uživatel

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 2 3 5 Následující
   avatar uživatele tunak 4 dnes 00:15

Víme také, že Palestinci v minulosti promarnili možnosti dosáhnout urovnání konfliktu.

Rofl, jasně, protože Palestinci zabili Rabbina potom, co Arafat přistoupil na velmi nevýhodný podmínky vyjednaný Sionistům na ruku.

Jdu blejt, fakt už. Vondra, Topolánek, Zeman, Kohout, Svoboda, Petříček, to je teda výkvět. Češi jsou snad jednostrannější než AIPAC. *93*

   avatar uživatele tunak 4 dnes 00:11

https://echo24.cz/a/SHJfe/podla-zrada-izraele-topolanek-a-byvali-ministri-zahranici-kritizuji-petrickuv-dopis *25*

*25* *25* *25*

ty jo, to je ještě mnohem horší, než jsem vůbec hádal, ještě, že českou politiku už ignoruju v podstatě totálně *5*

   avatar uživatele tunak 4 dnes 00:09

@Txapeldun na to jsme si zvykli

@tunak jo no..ale je hrozný, jak se naši představitelé kopající za sion i z mírný kritiky můžou podělat *5*

+1
   avatar uživatele tunak 4 dnes 00:03

@Txapeldun hodně mírná, taktně přejdeme, že půlku západního břehu už Izrael fakticky anektoval - a to včetně zcela vitálních částí, takže dvojstátní řešení je dávno už jen deklarovanej cíl superoptimistů a reálně nemožnej výsledek

zejména na poměry toho, jak jim normálně česká reprezentace líže rectum

@tunak tak je to mírná kritika dejme tomu *5*

@Txapeldun kritiku? tady někdo kritizoval izrael? to myslíš to zdvořilý (a zoufale opožděný) upozornění, že anexe cizího území není košer?

ta odpověď Topolánka/Vondry aspol na kritiku Izraele taky celkem roflazo

i když Jandákovy vystoupení taky mívaj "styl"

Předchozí 1 2 3 5 Následující

Top plkálisti dnes

1. tunak 4
2. Txapeldun 3
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace