Preview: Sevilla - Barcelona

Zlatan Ibrahimovic. (© marca.es)

Bitva o první trofej sezóny začíná, Sevilla hostí v úvodním duelu o španělský Superpohár oslabenou Barcelonu.

"Nasadím nejlepší hráče, které mám v současné chvíli k dispozici," uvedl Pep Guardiola, který nenominoval osm španělských reprezentantů. Víctor Valdés, Andrés Iniesta, kapitán Carles Puyol, Gerard Piqué, Sergio Busquets, Xavi, Pedro a David Villa tak zůstali v katalánské metropoli, stejně tak Alexander Hleb a Martín Cáceres.

Na marodce je navíc brankář José Manuel Pinto, což znamená, že mezi třemi tyčemi bude debutovat Mińo. Lionel Messi by mohl být šetřen na druhý poločas, naopak Zlatan Ibrahimovic, který plní stránky novin kvůli možné výměně za Robinha, by v základní jedenáctce neměl chybět.

Představí se v ní také Adriano, nová tvář v barcelonských řadách. Brazilský bek přišel do kádru mistra právě ze Sevilly. Guardiolův výběr obsahuje pouze 10 členů prvního mužstva, zbylých 9 fotbalistů bylo povoláno z rezervy.

Antonio Alvarez naopak nominoval všechny své hvězdy, tedy včetně reprezentanta Jesúse Navase, jenž podle všeho začne na lavičce, a Luise Fabiana, který je blízko přestupu do Marseille.

Tiberio Guarente a Lautaro Acosta mají svalové potíže, které jim ve startu zabrání, k dispozici nejsou ani Ivica Dragutinovic a  Fernando Navarro. Na levém kraji obrany tak bude muset vypomoci Dabo nebo Escudé.

Zápas začíná na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána ve 21:30, odveta je na programu o týden později.

Pravděpodobné sestavy:

Sevilla: Palop; Konko, Squillaci, Escudé, Dabo; Zokora, Renato, Diego Capel, Perotti; Luis Fabiano a Negredo.

Barcelona: Mińo; Dani Alves, Gabi Milito, Abidal, Adriano; Thiago, Jonathan dos Santos, Keita; Jeffren, Ibrahimovic a Bojan.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace