Caparrós: Llorenteho neprodáme a chystáme nabídku za Xabi Alonsa

Joaquín Caparrós. (© as.com)

Athleticu se v přípravě daří, což se odráží i na dobré náladě Joaquína Caparróse, který si zažertoval na úkor Realu Madrid.

Ten se podle španělských médií zajímá o útočníka Lvů Fernando Llorenteho, což Caparrós okomentoval s nadsázkou: "Ať na něj Real Madrid zapomene, protože Athletic není klubem, který prodává. Naopak. Jsme klubem, který kupuje, a naším dalším cílem je Xabi Alonso, jenž ideálně zapadá do naší koncepce."

Baskové prohráli pouze dva ze sedmi přípravných duelů, naposledy zdolali Logrońes 3-0. V zápase nedal Mikel San José pokutový kop, což připomnělo loňskou bolest Athleticu. "Vloni nás neproměněné penalty stály postup do Evropy. Ale nedají se natrénovat, prostě ji buď dáte, nebo ne. Kdybyste viděli Mikelovu úspěšnost na tréninku... Zatímco v zápase penaltu nedal."

Poslední přátelské utkání čeká Athletic proti italské Catanii, poté už přijde na řadu Hércules, první ligový soupeř. "Hércules podepsal hodně hráčů, dobrých hráčů. Nečeká nás nic lehkého."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace