Puńal si z nepovedené přípravy Osasuny těžkou hlavu nedělá

Patxi Puńal vedoucím skupiny při tréninku. (© marca.es)

Osasuna zatím zůstala v přípravném období hodně za očekáváním, Rojillos zvítězili v jediném ze sedmi přátelských zápasů, přestože hráli proti papírově vyrovnaným či slabším soupeřům.

Kapitán týmu Patxi Puńal však fanoušky uklidňuje: "Musíme zůstat v klidu. Výsledky nám nevyšly tak, jak bychom si představovali, ale nic víc. Víme, že 29. srpna to bude o něčem jiném."

"Výsledkům v přípravě nejde přikládat velkou váhu, ale musíme se z nich poučit. Pokud Osasuna nebude hrát s x maximálním nasazením, bude velmi těžké vyhrávat. Žádného ze soupeřů jsme nedokázali dostat pod tlak. Musíme hrát ve vysokém tempu, jít do každého souboje, což je v přípravě někdy těžké."

Zkušený záložník přesto věří, že Osasunu čeká úspěšná sezóna: "I přes nepovedenou přípravu si myslím, že máme lepší mužstvo než vloni. Ale to musíme dokázat v každém z ligových zápasů."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace