Srpnové Atlético vyvolává pochybnosti

Hráči Atlética po inkasovaném gólu. (© as.com)

Atlético Madrid přivedlo několik zajímavých posil a mohlo by být jedním z překvapení nadcházející sezóny, přátelské zápasy, které svěřenci Quique Sáncheze Florese v srpnu odehráli, však vyvolávají pochyby.

Selhání proti Mallorce, neúspěch na Carranze, kde Los Colchoneros nedokázali v základní hrací době porazit Cádiz ani B verzi Espanyolu, a na Trofeo Colombino, kde ve vyrovnaném mači podlehli Sportingu, aby si následně alespoň trochu vylepšili reputaci na celku Wanderers.

Největší plus na těchto zápasech bylo, že je nevysílala televize. Na tom se v Atléticu shodnou všichni. Samotný Quique Sánchez Flores vyjádřil svou nespokojenost nad přípravou.

Madriďany trápí to, s čím měli problémy i v předešlých letech. Pokud soupeř napadá jejich rozehrávku, uchylují se hráči Atética k nákopům, které nemají žádný užitek. Obrana stále doplácí na nedostatek koncentrace a vytváří řadu chyb.

Jedním z mála pozitiv jsou výkony Frana Méridy, o své místo v sestavě důrazně žádá také Diego Costa. Přípravné období skončilo, další utkání už bude soutěžní, a sice o evropský Superpohár proti Interu Milán. Dá v něm tým Quique Sáncheze Florese zapomenout na nepovedený srpen?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace