Barcelona dokončila přestup Mascherana

Javier Mascherano. (© as.com)

Dohady o budoucnosti Javiera Mascherana jsou minulostí, argentinský fotbalista přestupuje z Liverpoolu do Barcelony. Oba kluby již potvrdily dohodu.

Katalánci za defenzivního středopolaře zaplatí 22 milionů eur, Mascherano se o víkendu podrobí v novém působišti lékařské prohlídce, po které podepíše čtyřletý kontrakt. V každé sezóně si vydělá 5,5 milionu eur.

Mascherano byl s přestupem do Barcelony spojován v průběhu celého léta, až s blížícím se koncem přestupového období obdrželi Reds nabídku z Katalánska. Tu sice odmítli, vedení Blaugranas ji však o několik dní později navýšilo, což společně s hráčovým přáním Anfield road opustit rozhodlo.

Šestadvacetiletý fotbalista se tak po Davidu Villovi a Adrianovi stává třetí letošní posilou obhájce titulu, o post v základní sestavě bude bojovat zejména se Sergio Busquetsem.

Pohyby v kádru Barcelony podle všeho nekončí, Zlatan Ibrahimovic je blízko přesunu do AC Milán za částku 40 milionů eur. Podle španělských médií už daly oba kluby transferu zelenou, nyní se čeká pouze na rozhodnutí švédského forvarda.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace