Sledujte přestupy na poslední chvíli

Marius Stankevicius. (© as.com)

Přestupové okno se uzavře už za několik hodin, my vám přinášíme veškeré spekulace i potvrzené obchody týkající se celků Primery.

Aktualizováno: 1.9.2010 0:47

00:47 - Přestupové okno skončilo, záhadou zůstává pouze budoucnost Rafaela van der Vaarta, která bude rozřešena během středy.

00:39 - A poslední obchod - Alhassane Keita mění Mallorcu za Valladolid, opět jde o hostování.

00:30 - Carlos Kameni zůstal v Espanyolu, na hostování do Cartageny proto odešel Kiko Casilla.

23:47 - Novinky v případu Romaric. Podle deníku Marca bylo již domluvené hostování záložníka Sevilly v Zaragoze anulováno, fotbalista tak bude pokračovat v Andalusii.

23:22 - Felipe Caicedo se vrací do Španělska. Útočník Manchesteru City byl vloni zapůjčen na hostování do Málagy, letos bude rok hostem u nováčka z Levante.

23:05 - Francisco Pavón mění Zaragozu za Arles-Avignon.

23:00 - Zaragoza uvolnila Jermaina Pennanta, jenž marně hledal ve Španělsku formu, na hostování do ledna do Stoke City.

21:34 - Racing Santander prodal útočníka Mohameda Tchitého do Standardu Lutych a zároveň oznámil zisk Markuse Rosenberga z Werderu Brémy na roční hostování.

21:28 - Galatasaray vydal prohlášení, podle kterého měl odmítnout nabídku 11 milionů eur Atlética za svého kapitána Arda Turana.

20:40 - Španělskými médii se šíří zpráva, že Real Madrid prodal Rafaela van der Vaarta do Tottenhamu za 11 milionů eur. Oficiální zdroje zatím mlčí.

20:30 - Espanyol dotáhl do konce jednání o koupi Pablo Osvalda z Bologni. Argentinský forvard v klubu dosud hostoval, nyní podepsal smlouvu na pět let.

20:13 - Také Málaga hlásí zisk posily, je jí Dán Kris Stadsgaard, jenž přichází vyztužit obranu Andalusanů z Rosenborgu.

20:10 - Waldo Ponce se stal posilou Racingu. Chilský obránce přichází z Universidad Católica na roční hostování s opcí na trvalý přestup.

19:13 - Tottenham se údajně na závěr přestupového okna snažil z Realu Madrid získat Rafaela van der Vaarta, ale neuspěl. 

19:10 - Alberto Bueno z druholigového Valladolidu odešel na roční hostování do anglického klubu Derby County.

18:30 - Potvrzeno, spojení Hércules - Drenthe bude v sezóně 2010/2011 fungovat formou hostování.

17:52 - A prozměnu jedna dobrá zpráva pro červenobílé Madriďany. Přestupová bomba jménem Kun Agüero nevybouchne, hráčův agent odmítl všechny spekulace o přestupu do Interu Milán.

17:41 - Tak přece jenom. Royston Drenthe byl před malou chvílí spatřen, jak spokojeně opouští Santiago Bernabéu. Důvodem Nizozemcovy dobré nálady má být přesun do Alicante, kde by měl v Primeře za místní Hércules dostávat více šancí. Na oficiální potvrzení se stále čeká, ale sám Drenthe prohlásil, že "o své budoucnosti má již jasno".

17:30 - Žádné nové zprávy o Drenthem či Diarrovi. Vedení Realu Madrid zřejmě nechává chladným i fakt, že pokud ani jednoho neprodá či neuvolní na hostování, bude mít jednoho fotbalista nad rámec soupisky.

17:25 - Robinho byl spojován s Barcelonou, bývalá opora Realu Madrid se však do La Ligy nevrátí. Brazilec si vybral AC Milán.

17:21 - Další madridský mladík míří do Segundy, tentokrát Carlos Javier Acuña z Realu Madrid do Recreativa na roční hostování.

17:18 - Dres mohl v těchto hodinách měnit také bývalý kapitán českého národního týmu Tomáš Ujfaluši. Pravý bek Atlética však konkrétní nabídku od Schalke odmítl s odůvodněním, že nemá zájem hlavní město Španělska opustit.

17:12 - Nejlepší obranou je útok. To možná uvedou v praxi v Espanyolu. Pericos totiž zvažují nabídku tureckého Galatasaraye za brankářskou jedničku Carlose Kameniho, která se má pohybovat okolo 4 milionů eur. V případě, že by si obě strany plácly, by vedení Katalánců zřejmě získané prostředky vynaložilo na změnu hostování Osvalda v trvalý přestup za částku zhruba o 400 tisíc eur vyšší. Espanyol by rád argentinského útočníka získal tak jako tak, nicméně kasička méně slavného barcelonského celku je prázdná. 

17:08 - Špatná zpráva pro fanoušky Atlética. Náhrada za Juana Manuela Jurada nepřijde. Alespoň to tvrdí prezident klubu Enrique Cerezo. Los Colchoneros vzdávají boj o Van der Vaarta, Misimovice či Fanniho.

17:07 - A Hlebův přesun už dostal zelenou i oficiálně, roční hostování Bělorusa z Barcelony potvrdil anglický Birmingham, kde však kreativní záložník zřejmě rekordy v získávání trofejí překonávat nebude.

16:59 - Barcelonští vrabci si už několik dní štěbetají o možném hostování pro Guardiolu nepotřebného Alexandra Hleba v Birminghamu. Ani jedna strana dohodu oficiálně nepotvrdila, novináři neoficiálně ano.

16:55 - Mladík z Atlética Keko si vyzkouší Segundu, a to formou hostování v Cartageně.

15:46 - Ndri Romaric je blízko hostování v Zaragoze, potvrdil to prezident Sevilly José María del Nido. První muž Andalusanů zároveň ujistil, že půjde o poslední tah klubu na přestupovém trhu. Drago, Sergio Sánchez a Koné budou zapsáni na soupisku prvního týmu, přestože mají dlouhodobá zranění.

15:45 - Realu Madrid se stále nedaří "udat" Mahmadou Diarru a Roystona Drentheho. Nabídky za reprezentanta Mali nesplňují nároky Blancos, Drenthe odmítl hostování v Monacu.

15:43 - Raúl Goni letos dres Zaragozy oblékat nebude, mladý fotbalista stráví sezónu 2010/2011 na hostování v Realu Madrid Castilla.

15:42 - Hércules poslal Del Olma na roční hostování do druholigové Ponferradiny.

15:40 - Alde Duscher se jako volný hráče upsal Espanyolu, jehož sportovní ředitel Ramón Planes ujistil, že se nemusí jednat o poslední aktivitu Pericos na přestupovém trhu.

15:34 - Okénko do Segundy - Achille Emaná zřejmě zůstane v Betisu. Zástupci klubu prozradili, že jednání o Kameruncově prodeji do Galatasaraye byla zrušena.

15:32 - Valencia oficiálně potvrdila, že získala na roční hostování Mariuse Stankeviciuse. Litevský fotbalista vloni působil v Seville, na Mestalle má nahradit Alexise, který přestoupil právě do Sevilly.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace