Barcelona ani napotřetí neporazila Rubin Kazaň

Situace, která vedla k vedoucímu gólu Rubinu Kazaň. (© marca.es)

Trápení Barcelony proti Rubinu Kazaň pokračuje, Katalánci nedokázali ruského soupeře porazit potřetí v řadě. Tentokrát skončilo utkání remízou 1-1.

A zápas to byl podobný jako ty předešlé. Fotbalisté Rubinu se soustředili zejména na bránění, Barcelona tak neměla dostatek času a místa, aby rozvíjela své útočné výpady.

Hra hostů navíc nebyla ideální, středu pole, ve kterém se vedle Xaviho postavili Sergio Busquets a Javier Mascherano, neměl dostatek nápadů, Lionel Messi zasáhl do hry až v průběhu druhého poločasu.

V základní jedenáctce Rubinu překvapivě chyběli Obafemi Martins a Carlos Eduardo. Sázka na variantu bez těchto dvo útočných es domácím vyšla, což se potvrdilo po půlhodině, kdy šel ruský celek do vedení. Dani Alves poslal k zemi Kaleshina a nařízený pokutový kop proměnil Noboa.

Barcelonští měli nejlepší šanci prvního poločasu díky Pedrovi, jehož však zastavila branková konstrukce. Neuspěl ani Villa, takže o vyrovnání se nechtěně postaral Salukvadze, jenž fauloval Iniestu, a David Villa po hodině hry nařízený pokutový kop proměnil.

Guardiola poslal na hřiště Messiho a Argentinec byl blízko vítězné trefě, jenže nedal. Neuspěl ani Dani Alves po obrovské chybě jednoho z beků a Iniestova poslední rána prolétla nad. Barcelona se musí z ruské půdy spokojit pouze s bodem.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace