Real Madrid zvládl vítězně i souboj s AC Milán

Cristiano Ronaldo na hřišti doslova létal. (© marca.es)

Real Madrid zatím proplouvá letošní Ligou mistrů bez ztráty kytičky, AC Milán na Bernabéu zdolal díky dvěma slepeným gólům 2-0.

Bílý balet dal alespoň na chvíli zapomenout na evropskou mizérii posledních let a dobrým výkonem si získal zpět respekt. Mourinhova parta přesvědčila i po herní stránce a zkušený tým AC Milán jasně zastínila.

Domácí byli od úvodu aktivnějším mužstvem, hosté nestíhali hlavně rychlostně, její hře navíc nedokázal dát potřebné nápady ani Ronaldinho, který nepřipomíná toho hračičku, jenž dokázal v dresu Barcelony nemožné - získat si na svou stranu Bernabéu.

Stadion Realu Madrid prožil dnes večer magickou minutu, během které padly oba góly. Ten první dal Cristiano Ronaldo z přímého kopu za nešikovný faul Pata na Xabi Alonsa, Portugalcovi pomohl i rozestoupená zeď. Také na druhém zásahu měli nechtěný podíl hosté, a sice když Özilovu střelu tečoval mimo dosah Amelii Bonera.

Snadno získané vedení Real Madrid uspalo, hosté se dostávali více do hry, jenže kromě přímého kopu Pirla mohl být Casillas v klidu. Naopak na druhé straně bylo v závěru poločasu opět rušno, jenže Di María zcela nepochopitelně vyřešil přečíslení nepovedenou kličkou.

Druhý poločas se dohrával prakticky pouze z povinnosti. Hosté na zdramatizování zápasu neměli, jejich hru oživil bouřlivým pískotem přijatý Robinho, jehož ránu Casillas vytáhl, ale to už bylo pozdě. A když neuspěl ani hlavičkující Higuaín, na stavu 2-0 se již nic nezměnilo.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace