Provokace, míní o přihrávce zády Cristiana Ronalda hráči Atlética

Cristiano Ronaldo. (© as.com)

Zaplněný Bernabéu nadšeně aplaudoval, protihráči se zlobili. Nečekaná přihrávka zády Cristiana Ronalda vzbuzuje emoce i po skončení zápasu.

Portugalcova parádička byla efektní i efektivní. Záda Cristiana Ronalda poslala míč přesně k Xabi Alonsovi, jehož centr znamenal gólovou šanci pro Sergia Ramose, který však hlavičkoval mimo. Skóre se z 2-0 nepohnulo a tímto výsledkem ve prospěch Bílého baletu utkání skončilo.

První negativní reakce uslyšel Cristiano Ronaldo ještě při zápase. "Kdyby to bylo 0-0, tak by sis to nedovolil, co?" zněla slova Raúla Garcíi, která zachytila televizní kamera. "Tohle nedělej," přidal se Juan Valera.

Na pozdější tiskové konferenci si nebral servítky ani José Antonio Reyes: "Provokuje, ale on už je takový. Nemá cenu mu nic říkat." Ve stejném duchu promluvil i Álvaro Domínguez: "Za stavu 2-0 je to hloupost. Provokace."

Do obrany nejdražšího fotbalisty světa se naopak pustil jeho spoluhráč Sergio Ramos: "Před nějakou dobou to udělal i Ibrahimović a další hráči a nic se nestalo. Byla to ukázka jeho kvalit, nic víc." Kromě Cristiana Ronalda a Zlatana Ibrahimoviće se stejným kouskem prezentoval na trávnících La Ligy také Brazilec Ronaldinho.

Podívejte se na přihrávku zády Cristiana Ronalda:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace