Abramovich je připraven vykoupit Mourinha

Mourinho v rozhovoru s Abramovichem (© goal.com)

Usedne José Mourinho opět na lavičku Chelsea? Podle informací zdroje blízkého klubu je majitel Blues Roman Abramovich připraven v létě vykoupit portugalského kouče z Realu Madrid.

Mourinho se v roce 2007 nerozešel s Abramovichem v dobrém, ale jejich vztah se od té doby prý zlepšil. Navíc má Abramovich pro Mourinha připravenou smlouvu na 11 milionů eur ročně a je připraven nabídnout Realu Madrid, kde má The Special One smlouvu do léta 2014, kompenzaci ve výši až 30 milionů eur.

"Abramovich je připraven Mourinha vykoupit z jeho smlouvy v Realu a dát mu královskou mzdu. Abramovich připustil, že potřebuje zkušeného a silného manažera, který se nebude bát letní přestavby kádru," prohlásil zdroj blízký Chelsea. 

V rámci přestavby kádru má být odejita většina staré gardy, se kterou si Mourinho podmanil fotbalovou Anglii. O své místo by se tak mohli bát Essien, Lampard, Kalou, Malouda, Drogba, spekuluje se i o odchodech Torrese a Čecha.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace