AC Milán jedná o návratu Kaká

Kaká (© marca.es)

Když včera Kaká nečekaně vypadl z nominace Realu Madrid na přípravný duel proti Oviedu, podpořilo to spekulace o Brazilcově odchodu. A dnes bylo potvrzeno, že probíhají jednání s AC Milán.

Kaká by se tak mohl vrátit do klubu, ze kterého před třemi lety na Bernabéu přestoupil za 65 milionů eur. Tentokrát však bude cifra výrazně nižší, italský klub je údajně ochoten zaplatit 10 milionů eur. Třicetiletý fotbalista by navíc musel přistoupit na nižší plat, než jaký pobírá v hlavním městě Španělska.

Podle tisku by se Real Madrid hvězdy, která v jeho dresu nedokázala zářit, rád zbavil v nejbližších třech dnech, protože Mourinhův tým v pátek odlétá na utkání proti Benfice do Lisabonu, v sobotu pak na turné po Spojených státech amerických. A to už by se Kaká nemělo týkat.

"Některé lásky nikdy nekončí," odpověděl viceprezident AC Adriano Galliani na dotaz ohledně Kaká. Hráčův agent Gaetano Paolillo po dnešních jednáních v sídle milánského celku potvrdil, že se o přestupu jedná: "Ano, bavili jsme se o Kaká. Ale více říci nemohu."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace