Adán je na tom lépe než Iker, vysvětloval Mourinho překvapivý tah

Iker Casillas mezi náhradníky (© as.com)

Jako bombu někteří označili zprávu, že Real Madrid vyběhne na trávník v Málaze bez Ikera Casillas. K úspěchu to však Bílý balet nedovedlo.

Reprezentačního gólmana a neotřesitelnou jedničku posadil portugalský kouč na lavičku, aby dal šanci Adánovi. Kýžený efekt v podobě zastavení krize se ale nekonal. Naopak. Real Madrid padl 2-3 a na vedoucí Barcelonu ztrácí 16 bodů.

"Byla to volba trenéra. Zanalyzoval jsem situaci a vybral tým. Můžete si vymýšlet, co chcete, ale bylo to čistě taktické rozhodnutí po rozhovoru s mými asistenty. Brankář neměl na výsledek vliv. Adán je na tom momentálně lépe než Iker. To je můj názor." vysvětloval po zápase Mourinho.

The Special One ujistil, že se i nadále vidí na lavičce Realu Madrid: "O rezignaci neuvažuji. O místo se nebojím. Takový je fotbal. Nejsem dítě, ani tu nejsem druhý den. Fotbal má krátkou paměť. Nejde o tituly, které jste vyhrál, záleží pouze na současnosti. A ta pro nás není příznivá, ztráta na lídra je příliš velká. Hráči jsou smutní. Odevzdali na hřišti vše, ale nedočkali se žádné odměny."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace