Adrián zařídil výhru nad Srbskem a řekl si o Euro

Adrián (© marca.es)

Španělsko zvládlo první ze tří přátelských zápasů před Eurem. V St. Gallenu porazilo Srbsko 2-0.

Hvězdou zápasu se stal útočník Adrián, jeden z hráčů, kteří nemají stoprocentní jistotu, že se na turnaj podívají. Forvard Atlética dal první gól a vybojoval penaltu, z níž zvýšil Cazorla na konečných 2-0, čímž dal Del Bosquemu další dva důvody, proč by jej neměl v nominaci opomenout.

O místo mezi povolanými bojuje i dvojice Negredo a Soldado. Oba byli překvapivě součástí základní sestavy. Lépe si vedla opora Sevilly, která se dostala do dvou šancí, z nichž ale gól nevytěžila. Roberto Soldado čekal na povedený centr, ten ale nikdy nepřišel...

Juanfran, vedle Adriána, Beñata, Javi Garcíi a Domíngueze další z debutantů, podporoval útok a na konci poločasu mohl i pohnout bezgólovým stavem, směrem dozadu ale trpěl při výletech Kolarova. Záložník Betisu se do Polska a Ukrajiny zřejmě nepodívá, ale dnes odvedl dobrou práci.

Právě u Beñata začala akce, po níž Jesús Navas našel Adriána, který otevřel v 64. minutě skóre. Cazorla přidal druhý zásah z penalty za zákrok Ivanovicé na Adriána. Španělsko zvítězilo 2-0, Del Bosque získal další indicie, které mu pomohou při skládání puzzle jménem konečná nominace na Euro.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace