Alavés dobývá Čínu

Alavés v Číně boduje (© marca.es)

Alavés se vloni po deseti letech vrátil do Primera División, kde se mu dařilo, stejně jako v Copa del Rey. I díky tomu boduje, pro někoho překvapivě, v Číně.

Alavés se na marketing v této zemi cíleně zaměřil. Například soutěží, z níž vzešli čtyří vítězové, kteří následně strávili s týmem celý týden a také zdarma navštívili finále Královského poháru, v němž Alavés podlehl Barceloně.

O úspěšnosti snahy baskického celku hovoří i čísla na Weibu, nejrozšířenější čínské sociální síti, kde je těsně za třetí Barcelonou a vedoucím madridským duem Real a Atlético čtvrtým nejpopulárnějším klubem La Ligy s 16 miliony zobrazení.

A pokud jde o čistě sportovní stránku, pak Alavés podpořil své ambice dobýt čínský trh angažováním mladého útočníka Yiminga Yana, jenž je členem čínské reprezentace do 19let, do svého rezervního mužstva, odkud se bude snažit zaujmout trenéry prvoligového áčka.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace