Álex Menéndez nepovedený debut na stadionu El Molinón obrečel

Chvíle, která Sporting vyřadila z Copy (© marca.es)

Sporting Gijón měl po vítězství 1-0 na půdě Mallorcy nakročeno k postupu do osmifinále Copa del Rey, v odvetě však padl 0-2 a se soutěží se loučí.

Hodně nešťastný zápas odehrál při svém debutu na stadionu El Molinón mladý obránce Sportingu Álex Menéndez. Dvacetiletý fotbalista si nejprve dal vlastní gól při snaze odhlavičkovat centrovaný míč.

Také při druhé brance ostrovanů se k novému objevu Asturijců otočilo štěstí zády, neboť při odkopu trefil Nsueho, od něhož se balón odrazil do sítě, což pro Sporting znamenalo vyřazení.

Álex Menéndez i přes podporu fanoušků a spoluhráčů smolné utkání obrečel. Na stranu nadějného fotbalisty se postavil i legendární obránce Sportingu Cundi: "Je potřeba ho podpořit, protože podobné věci se ve fotbale stávají. Hlavně první gól byl smolný."

A Cundi dobře ví, o čem mluví, neboť v roce 1984 proti Barceloně zažil podobný večer, když nechtěně poslal míč do vlastní sítě a poté tečoval střelu soupeře mimo dosah brankáře. "Vím, jak se Álex Menéndez cítí, přestože nám se tenkrát podařilo vyrovnat, takže to bylo trochu jiná situaci. Ale naštvaný jste tak jako tak."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace