Alexis Sánchez a Kiko Femenía si přiblížili Barceloně

Alexis Sánchez (© as.com)

Barcelona by brzy mohla oznámit jména dvou nových posil. Alexis Sánchez a Kiko Femenía jsou blízko přestupu do katalánské metropole.

Dvaadvacetiletý reprezentant dnes v noci přispěl k výhře Chile nad Estonskem 4-0 jedním gólem, nyní ho čeká cesta do Barcelony, kde by se měly dokončit veškeré formality transferu, což potvrdil i trenér Chile Claudio Borghi: "Ano, dostal povolení, aby do Barcelony odcestoval. Je to složité téma, protože kdybychom ho nepustili, přestup by se dokončil a něco se mu stalo, museli bychom zaplatit odškodné 45 milionů dolarů."

"Hodně jsme se o možném přestupu do Barcelony bavili. Není to pro něj lehké, protože mu je 22 let a půjde o jeho cena bude hodně vysoká, ale je to skvělý hráč, který se neustále chce zlepšovat."

Samotný Alexis Sánchez už údajně potvrdil spoluhráčům, že do Barcelony skutečně přestupuje. Španělský mistr by měl za jeho služby zaplatit 28 milionů eur, dalších 11 by mohlo do Udinese putovat formou bonusů. Pokud by se vše potvrdilo, stal by se Alexis Sánchez prvním Chilanem v dresu Katalánců a zároveň nejdražším přestupem v historii této jihoamerické země.

Nou Camp by se mohl stát také novým působištěm Kika Femeníi. Mladá hvězdička Hérculesu přiznala novinářům, že je přestup na spadnutí: "Ano, vypadá to velmi nadějně, jednání jsou ve finální fázi. Barcelona je velkým klubem, bylo by to splnění snu a obrovský krok v mé kariéře. Jsem z možnosti přestupu nadšený a věřím, že se vše rychle dotáhne do úspěšného konce."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace