Ancelotti má o posile do útoku jasno, vyžádat si měl Havertze

Kai Havertz

Carlo Ancelotti chce posílit ofenzivní složku Realu Madrid a řekl si, koho mu má vedení přivést. Italský stratég by v týmu Bílého baletu od nové sezony rád přivítal Kaie Havertze, hráče londýnské Chelsea FC.

Se zájmem Realu o německého útočníka přišel na svém twitterovém účtu Fabrizio Romano, renomovaný italský žurnalista, který je specialistou na přestupový trh. Nejde tak o nějakou nepodloženou spekulaci.

Je poměrně překvapivé, že Ancelotti chce právě Havertze. Mladý Němec se v Chelsea zatím neprosadil tak, jak činovníci Blues asi čekali, když jej do Londýna před pár lety přiváděli z Bayeru Leverkusen.

Nicméně stále jde o mladého talentovaného hráče, který když se s ním bude vhodně pracovat, může ještě naplno prokázat svůj obří potenciál. A hlavně když se mu najde vhodná pozice v sestavě.

Havertz letos za Chelsea odehrál 47 soutěžních utkání, v nichž se devětkrát dokázal gólově prosadit. Stále se přetřásá, zda by v klubu měl ještě dostat čas a prostor, nebo by měl zkusit zamířit někam jinam.

Real už se v ofenzivě nechce spoléhat jen na francouzskou legendu Karima Benzemu, kterého s pokročilým věkem začínají čím dál častěji sužovat zdravotní problémy. Na odchodu jsou pak Eden Hazard nebo Marco Asensio.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace