Andrés Iniesta jako Oliver Atom

Najdete tři rozdíly? (© marca.es)

Mistrovství Evropy už je sice minulostí, na mladé Španěly však nyní čeká výzva v podobě olympiády. A příklad si mohou brát z Andrése Iniesty.

Záložník Barcelony byl jedním z hlavních strůjců triumfů Španělska na třech velkých turnajích v řadě (Euro 2008 a 2012, mistrovství světa 2010). V Jihoafrické republice se zapsal do srdcí fanoušků La Roji zlatým gólem v prodloužení finále proti Nizozemsku. Také na letošním turnaji o sobě dal vědět.

O Lionelu Messim mnozí říkají, že je jako z PlayStationu. K Andrési Iniestovi patří přirovnání, že je jako z animovaného seriálu. A to konkrétně z japonské série zvané Captain Tsubasa (ve Španělsku vysílané pod označením Campeones: Oliver y Benji). Její hlavní protagonista Tsubasa Ozora (ve španělské verzi Oliver Atom) rovněž strávil část kariéry v Barceloně a rozhodoval ty nejdůležitější zápasy.

Podobnost Andrése Iniesty s Oliverem Atomem dokazuje následující obrázek, kde je kreslený hrdina obklopen protihráči, kteří se jej marně snaží zastavit. V identické situaci se na Euru 2012 ocitl Andrés Iniesta v zápasech základní skupiny proti Itálii a Chorvatsku.

"Viděl jsem tu fotku a vím, že se šíří internetem. Jsou to zajímavé momenty, ke kterým může v zápase dojít. Podobná srovnání jsou zábavná. Když jsem takto hlídán, je to pro mě zadostiučinění, protože to znamená, že mám respekt soupeřů," prohlásil Andrés Iniesta, nyní známý též jako Oliver Atom.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace