Ani vedení o dva góly v závěru zápasu nestačilo, a tak Huesca dál čeká na první vítězství

Míchel (© marca.es)

Huesca nezlomila smůlu a jako jediný celek La Ligy dál čeká na první vítězství sezóny.

Nováček soutěže sbírá body po jednom, s osmi remízami je v tomto ohledu králem, jenže i po dvanácti kolech má v kolonce výher varovnou nulu. Výsledkem je poslední místo v tabulce.

Přitom včera v Granadě Huesca sahala po třech bodech, ještě v 88. minutě vedla 3-1, avšak během chvíle dvakrát inkasovala a remizovala 3-3. Vyrovnávací trefu obdržela Huesca ze standardky, letos už posedmé a potřetí za poslední čtyři kola. Právě na situacích, které začínají míčem v klidu, musí zapracovat.

Trenér Míchel se i přes absencí vítězství nevzdává: "Mužstvo pracovalo skvěle, netrpěli jsme a drželi dobrý výsledek. Jenže v 88. minutě jsme inkasovali snižující gól a přišla nervozita. Taková remíza vždy mrzí více než porážka. Ve fotbale se takové věci stávají, musíme pokračovat ve snaze o zlomení nelichotivé série. Nemá cenu křičet a být pesimista. Nevdám se a nedovolím to ani hráčům, fotbal nám vše vrátí."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace