Arda Turan podepsal v Atléticu novou smlouvu do roku 2017

Arda Turan (© marca.es)

Arda Turan bude i nadále hájit barvy Atlética. Madridský klub dnes potvrdil, že se s hráčem dohodl na prodloužení smlouvy do roku 2017.

"Jsem šťastný. Po dvou letech v dresu Atlética se cítím jako člen skvělé rodiny, kterou klub představuje. Chci poděkovat nejen spoluhráčům a vedení, ale všem lidem, kteří jsou součástí této rodiny," uvedl Arda Turan. Podle neoficiálních informací se výkupní klauzule zvýšila na 40 milionů eur a fotbalistův plat na 3,5 milionu eur ročně.

Turecký reprezentant přišel do Atlética v 2011 z Galatasaraye a stal se jednou z klíčových postav úspěšného období Los Colchoneros.

Zájem o 26křídelníka rostl napříč celou Evropou a i hráčův agent Ahmet Bulut v prosinci loňského roku uvedl, že během letošního léta Arda Turan změní dres. Zájem anglických klubů a Monaca však nakonec přišel vniveč a Arda Turan zůstane členem Atlética.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace