Arturo Vidal promluvil o svém účesu, tetováních i jezdectví

Arturo Vidal (© as.com)

Arturo Vidal poskytl televizní stanici Barcelony rozhovor, v němž prozradil leccos o své osobě.

Chilský fotbalista vysvětlil, proč nosí na hlavě netradiční účes: "Je ve shodě s mým stylem hry i života. Soupeř musí hned vidět, že nebude lehké se se mnou střetnout."

Dalším poznávacím znamením 31letého záložníka jsou tetování. "První jsem si nechal udělat ve dvaceti letech, byla to tvář mé mámy. Pak se narodily děti. Každé tetování má svůj smysl, věci ze života, jména členů rodiny... Nosím je na těle. Nejdůležitější osoby mého života jsou děti, máma a sourozenci. Nevím, kolik tetování mám, je jich hodně. Jako poslední jsem si nechal udělat ampulku inzulinu, protože můj syn Alonso má cukrovku prvního typu. On si přál, abych takové tetování měl, tak jsem si ho udělal, protože rád mám na těle lidi, se kterými občas nemohu být."

Kromě fotbalu jsou vášní nejnovější posily Barcelony také koně a jezdectví: "Koně jsou má druhá největší vášeň. Vyrůstal jsem na místě, kde jich bylo hodně. Sledoval jsem je, jak běhají, co dělají. Kdybych se nestal fotbalistou, určitě byl se věnoval jezdectví."

Vidal také uvedl, že jeho nejoblíbenější hudbou je reggaeton, jídlem těstoviny a chilská kuchyně a největší posedlostí triumf v Lize mistrů.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace