Atlético Madrid hledá posilu levé obrany, sáhne po Jordi Albovi?

Jordi Alba v dresu Barcelony

Jordi Alba je po ukončení smlouvy v Barceloně volným hráčem a má před sebou celé léto na to, aby si promyslel, v jakém klubu bude chtít ve své kariéře pokračovat. Ve čtyřiatřiceti letech stále zůstává velmi zajímavým hráčem a na přestupovém trhu bude jedním z nejobletovanějších. Zkontaktovalo ho proto mimo jiné také Atlético Madrid, které potřebuje alternativu ke zraněnému Reinildovi.

Do Alética Madrid se po sezóně vrátí z hostování Renan Lodi, který poslední rok působil v Nottinghamu. Diego Simeone ovšem ani nyní nepočítá se začleněním brazilského obránce do sestavy a bude pro něj hledat nové hostování. Ze sestavy Atlética již dříve vypadl Reinildo, který se po problémech s kolenem zotavuje, ale na jeho návrat na hřiště si budou muset fanoušci ještě počkat. Je proto otázkou, zda si Simeone Lodiho v týmu nakonec nenechá, nebo požádá vedení klubu o příchod dalšího obránce.

Ideálním kandidátem se zkušenostmi ze španělské ligy i mezinárodního fotbalu je bývalý hráč Barcelony, Jordi Alba. Španělský reprezentační obránce po skončení smlouvy v katalánském klubu hledá špičkovou destinaci, kde by mohl pokračovat v kariéře, přičemž Atlético hodlá jednání s hráčem maximálně urychlit, aby předběhl konkurenci v podobě Benficy nebo Interu Milán. Navzdory zájmu týmů z MLS nebo Saudské Arábie se zdá, že Jordi Alba zakotví opět v některé z evropských lig. Je považován za dostatečně kvalitního hráče na to, aby si alespoň s krátkodobou smlouvou ještě mohl najít prvotřídní klub.

 

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace