Atlético Madrid nesouhlasí s vyloučením Correy v derby

Angel Correa v madridském derby | gettyimages.co.uk

Atléticu Madrid se v městském derby podařilo přibrzdit rivala z Realu, který po remíze 1-1 může být po nedělní dohrávce kola vzdálen již z deset bodů od Barcelony. Utkání Atlético dokázalo dotáhnout do remízového stavu navzdory vyloučení záložníka Correy, který byl ale před inkasovanou červenou kartou domácími hráči hojně okopáván.

Angel Correa byl jedním z velkých protagonistů sobotního derby na Bernabeu. Argentinský záložník byl vyloučen po zákroku na Rudigera, který by snesl pravdpodobně i žlutou kartu, na čemž se po utkání shodli také experti z řad jiných rozhodčí.

Faktem je, že Correa, který přišel na hřiště na začátku druhého poločasu dostal přímou červenou kartu, což do běla rozčílilo majitele Atlética, trenéra, hráče i samotné fanoušky, kteří museli přihlížet tomu, jak jejich tým dohrává v oslabení již třetí derby v řadě.

V důsledku všeho, co se odehrálo v sobotním utkání, se Atlético Madrid rozhodlo na sociálních sítích uveřejnit několik kritických vzkazů. Ty odstartovalo jednoznačné „na Bernabeu nic nového“. Eso z rukávu ale Atlético vysypalo o několik minut později, když do světa vyslalo fotografii Correova lýtka, na které si v utkání posvítil domácí Nacho. A právě tento zákrok, který rozhodčí i VAR naprosto ignorovali, měl podle expertů skončit červenou kartou.

Každý, kdo zápas viděl, si uvědomí, že to vyloučení byl nesmysl, ale není to žádné překvapení. Řekněme, ře se z toho stává zvyk, bohužel to není poprvé, podruhé ani potřetí a špatné na tom je, že se z toho může stát něco běžného,“ kritizoval výkon rozhodčí v utkání Tomass Renones, týmový manažer.

Všichni viděli opakovaný záznam a mohou si udělat svůj vlastní názor. Já si myslím, že to na vyloučení nebylo. Posledních pět derby jsme dostali červenou kartu. Možná, že bychom v tom příštím měli rovnou začít v deseti. Je to těžké období, ve španělském fotbale se dějí okolo rozhodčích hrozné věci a věřím, že se bude více mluvit o hře,“ postěžoval si na arbitry i slovinský brankář Atlética, Jan Oblak.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace