Atlético Madrid zlanařilo Eliase

Elias Mendes (© soubenfica2010.blogspot.com)

Atlético Madrid má v hrsti první zimní posilu! Stadion Vicente Calderóna se od ledna stane novým domovem Eliase Mendese, který o tomto ligovém víkendu naposledy oblékl dres Corinthians, kteří sahali po titulu, přesto se museli spokojit se třetí příčkou.

Rojiblancos přestup za 7 milionů eur dohodli během tohoto víkendu, neboť se pětadvacetiletý středopolař, jehož oblíbenou disciplínou je střelba z delších destinací, již po posledním zápase s předposledním Goiásem rozloučil s fanoušky Coringão: „Vše je již dohodnuto, mířím do Atlética. Je mi líto, že vás opouštím,“ poslal vzkaz příznivcům klubu z největšího brazilského města São Paulo. Elias měl krom Atlética Madrid ještě jednoho nápadníka, respektive nápadnici, jíž byla lisabonská Benfica, z jejíž strany však kloudná nabídka nedorazila.

Elias prožívá nejlepší období v kariéře, před několika týdny si dokonce zahrál v přátelském zápase proti Argentině, s níž Kanárci prohráli v katarském hlavním městě Dauhá těsně 0:1. V dresu Corinthians v letošní sezóně odehrál třiatřicet zápasů, v nichž zaznamenal sedm branek a pět asistencí. Společně s nejlepším střelcem mužstva Brunem Césarem, dosluhujícím bekem Robertem Carlosem, kapitánem Williamem či dalším nadějným středopolařem Jucileiem byl jednou z největších opor klubu, který se musel v konečné tabulce sklonit před mistrovským Fluminense i druhým Cruzeirem.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace