Atlético, Mallorca a Sevilla chtějí Thiaga

Thiago Alcántara (© marca.es)

Thiago Alcántara už opět nastupuje za barcelonské béčko, ke spekulacím o možném odchodu svého syna do jiného klubu se vyjádřil Mazinho.

"V případě, že by Thiago neměl jisté místo na soupisce prvního týmu, tak by se mi líbil v Seville," uvedl bývalý brazilský reprezentant. Vedení Barcelony však s nadějným mladíkem od příští sezóny počítá, tu letošní kvůli příchodu Afellaye zřejmě dohraje v rezervním týmu.

"Samozřejmě, že je trochu zklamaný, že se vrátil do béčka, ale na druhou stranu ví, že bude častěji hrát. V prvním mužstvu ukázal, že může být platným hráčem. Není smutný. Je spokojený a odhodlaný pokračovat v práci."

Mazinho také prozradil, kdo se o Thiaga, jemuž dělá agenta, zajímá: "Klub mi předal nabídku Sevilly, ale nebylo jasné, jestli je na pět, čtyři nebo jeden rok. Nebavili jsme se o tom. Média to vždy zveličují. Zájem projevily také Atlético a Mallorca, Barcelona však jednat nechtěla. Pro kluka je důležité, že ho tak velké kluby sledují."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace